startsida

Den bästa kameran är den du har med dig! Lär dig utnyttja alla de möjligheter och funktioner som finns med din Smartphone. Den inbyggda kameran har så mycket att erbjuda!

Våra sidor är optimerade för Google Chrome – Explorer har vissa buggar…

Vill du hålla dig uppdaterad?

Vi kommer att publicera artiklar, recensioner och tips efter hand på dessa sidor. Det kan vara allt från tester och tips om nya tillbehör för såväl iOS som Androider till presentationer av nya appar men vi kommer även att ge mer djupgående tips på hur man använder sin kameratelefon på bästa sätt.

Sin telefon har man nästan alltid med sig – sin fina kamera släpar man inte runt utan vidare. Så varför inte göra sig besväret att lära sig hantera den optimalt?

Gå med som medlem och du har tillgång till allt material och kan kommunicera med andra i vårt forum

Bli medlem och du kommer att kunna hålla dig uppdaterad.

Även för Android!

Innehållet på våra sidor är till stor del avsett för iPhone-användare. Men även användare med Androidtelefoner kan finna massor av användbart och intressant material!

Ja, jag vill bli medlem!

Läsvärda artiklar….

11

De 10 Bästa bildbearbetningsapparna för iPhone (2017)

Insatt: 12 januari, 2017

Hur hittar man de bästa fotoredigeringsapparna för iPhone? Med så många appar som det nu finns att välja mellan är det svårt att veta vilken man skall välja för en viss uppgift. I den här artikeln kommer du att upptäcka de 10 bästa redigeringsapparna som rekommenderas av de bästa iPhonefotograferna, från appar med snabbvalsfilter till appar för […]

0 kommentarer

appar

De 9 bästa gratis redigeringsapparna för Android

Insatt: 23 juli, 2016

När de smarta telefonerna numera blir allt större och bättre så blir även deras inbyggda kameror mer kompetenta. Det finns nu en uppsjö av bildredigeringsappar tillgängliga för Android och man behöver inte längre föra över sina bilder till en dator för att kunna bearbeta dem.

0 kommentarer

horizon-app-300x187

Filma och fota horisontellt

Insatt: 11 juli, 2016

Horizon är appen med vilken du alltid håller kameran ”rätt”! Om du använder din smartphone för att filma med är appen Horizon mycket användbar. Med den undviker du att få filmen på ”fel håll” utan du filmar alltid i formatet ”landscape” som ju är anpassat för att visas på din TV eller datorskärm.

0 kommentarer

stativ1

De bästa stativen och kamerahållarna för mobilkameran

Insatt: 11 juli, 2016

Ett stabilt och pålitligt stativ hjälper dig att ta bilder som du annars kommer att misslyckas med. Den vanligaste orsaken till dåliga bilder är rörelseoskärpa beroende på att du inte kan hålla din kamera absolut stilla vid en tagning på långa slutartider.

0 kommentarer

manualcam3

Manual Cam (iOS)

Insatt: 15 juni, 2016

Med Manual Cam har du full kontroll över dina bilder innan du tar dem Manual Cam (40:-) från LOFOPI är en kameraapp som ger dig full kontroll över dina bilder, tack vare iOS 8. Om du har  sökt efter en kamerapp som ger dig möjlighet att finjustera dina bilder innan du tar dem är detta en suverän […]

0 kommentarer